Што им се случува на мажите кога гледаат вакви видеа со две разиграни девојки?

И после се чудиме зошто % на луѓе кои носат очила бил поголем кај мажите отколку кај жените.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.