Што ќе направите ако ве нападне ваков страшен кикбоксер?

На овој кикбоксер дефинитивно не треба да му го свртите грбот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.