Што мислиме кога ќе кажеме дека живееме во Македонија?

„Кога велиме дека живееме во Македонија, на ова мислиме!“ Пред да ви текнат еден куп лоши работи да се потсетиме дека нашата земја нуди и многу убавини. На инстаграм профилот „Авантура“ се најде видео кое преку авантурите на двајца млади покажува што навистина ја прави Македонија прекрасна.