Што може да биде позабавно за две тинејџерки од одење петок навечер на вечера со своите родители

Ај што морале да излезат со родителите наместо со друштво, згора на сѐ, таткото ги натерал девојките да носат смешни капи од ресторанот. Двете вријат, а тој си поминува лудо и незаборавно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.