Што може да ти се случи ако снимаш луѓе во руски супермаркет? Особено ако погодиш некој ваков што си купил чајна!

Купувачот се изнервира затоа што го снимаат, па го изнесе главниот актер надвор, за да му одговори на прашањата. Бидејќи немаше микрофон, на дел од прашањата му одговори со чајната.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!