Што може да ти се случи ако запалиш света книга во Данска?

Палење на Куранот е глупава идеја и човеков доби и доказ.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!