Што може да ви се случи ако седнете на пиво на терасата на овој холандски бар?

Холандските угостители се креативни во време кога не многу луѓе се осудуваат да им седнат на пиво. Ова друштво од 4-ца млади момци седнале на пиво. Си нарачаа по едно мало, а добија големо изненадување.