Што може да ви се случи во Русија, ако влезете во расправија со друг возач на улица

Не можете ни да претпоставите до кој степен може да ескалира ситуацијата во рок од само 1 минута. Гледајте!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!