Што се случува кога ќе се смуваш со „најјаката риба“ во клубот?

Дечкото си доби гратис нов тен…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.