Што се случува кога ќе си ги оставиш патиките надвор во Флорида

Особено кога врне ваква глетка е секојдневие, иако изгледа скоро невозможно.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!