Што се случува кога ќе си земеш девојка од село, но не го предвидиш ова

Невестата и девериците гледале секакви филмови и направија своја премиера на свадбата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.