Што се случува кога на велосипедска трка ќе почне да паѓа град?

Воелосипедистите кои учествуваа на трката „Критериум ди Дофине“ во Франција ги зафати силно невреме, со прилично жесток град, но не се откажаа. На главата имаат кациги, а вечерта ќе спијат на стомак.