Што се случува кога природата ќе одлучи да игра според сопствените правила

Од време на време, природата е подготвена да ни се меша во секојдневната рутина и да постави свои правила. Може да биде молња во торнадо или поток што е решен на помине низ дрво. Понекогаш е чудно, понекогаш фасцинантно, но секој пат природата не потсетува на нејзината моќ.

„Молња во торнадо“.

„Овој поток поминува низ дебело дрво“.

Природен домино ефект: „Силен ветер го бутна дрвото чии корени го кренаа автомобилот паркиран до него“.

„Од сите книги наоколу, моето куче Хаклбери ја уништи Том Соер“.

„Ова дрво се преправа дека сака да падне“.

„Напуштениот автомобил се враќа по природа“.

„Начинот на кој оваа пченка реши да испука“.

„Облак фрли сенка што совршено го раздели небото“.

„Оваа Адидас патика што ја најдовме додека пешачевме“.