Што се случува кога во Русија ќе пробаш на сила да си го земеш автомобил од пајак службата

Пијаниот таксист не си ги пресмета шансите добро.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!