Што се случува во Грција, ако некој шета без маска на улица?

За волја на вистината, овде имаше и отпор од страна на непочитувачот на правилата, но што е премногу, премногу е.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!