Што се слушаше во центарот на Дортмунд на последниот ден од 2021 година? Ви звучи ли познато мелодијата?

Значи нема место на планетата до каде што не стигнала македонската музика.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.