Што ти значи страв: Русинот го фати паника и ќе направи сѐ за да тргне лифтот

Подобро да се заглави во лифт отколку да го стигне девојката.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!