Што всушност прават девојките кога ќе се соберат да преспијат заедно некоја вечер?

И после некој ќе рече мажите биле забегани и цел живот останувале деца.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.