Странци снимаат битолски автомобил и не им е јасно како е можно тркалото да не му се врти а да оди

Е па „другови“, добредојдовте во Македонија, земјата во која ништо не функционира како што треба, ама пак некако тркаламе напред.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.