Странецот ја оценува пастрмајлијата

Се помачи да ја исече, но тоа не му го намали задоволството.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.