Стриптизот ПРЕД и ПО карантинот

Едно е јасно, светот повеќе нема да биде ист, а кризата ќе го измени и стриптизот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.