Strongbow – твоето омилено освежување ова лето

Летото е за многумина најубавото годишно време, кое асоцира на море, релаксација и уживање во ладен освежителен пијалок на плажа или со своите пријатели. Топлите денови не поттикнуваат да пробаме нови вкусови и нови пијалоци, во задолжителна комбинација со многу мраз, а еден од тие пијалоци е сајдерот.

Сајдерот е освежителен, 100% природен алкохолен пијалок од јаболко кој е совршен избор за оние урбани и млади авантуристи кои сакаат да се освежат и да уживаат во неодоливиот вкус на овошје. Strongbow сајдерот создава освежувачко поврзување со природата, директно во градот. Од овоштарникот до вашата чаша.

Strongbow е број 1 сајдер во светот според Global Data и е достапен во различни вкусови, во повеќе од 70 земји ширум светот. Инспирирани од природата, јаболката што ги користиме за да го направиме вашиот омилен сајдер се специјално одгледани за да може автентично да се пренесе освежувачкиот вкус и арома на јаболкото. Токму тоа е мајсторството што го прави Strongbow посебен.

Предлог рецепти за летно освежување со Strongbow:

STRONGBOW CARAFE Apple Pasion
1. Ставете мраз во бокалот
2. Исечкајте овошје: ½ зелено јаболко, 1/2 лимон и ставете го во бокалот
3. Истурете 1 x STRONGBOW Gold Apple во бокалот

STRONGBOW CARAFE Red Sunset
1. Ставете мраз во бокалот
2. Исечкајте овошје: 50 g шумско овошје и ставете го во бокалот
3. Истурете 1 x STRONGBOW Red Sunset во бокалот

Едноставно како 1,2,3…
Уживајте одговорно!