Струга остана во чад: Кој започнува пожари покрај езерото?

Не се знае дали ваквата глетка предизвикува повеќе тага или гнев. Дали некој ќе одговара за вакво нешто?

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.