Струмичани сликовито објаснија како изгледа расправија поради „нерасчистени сметки“

Овие струмичани биле на суд и добиле пресуда да се помират, но очигледно штом излегле на неутрален терен се предомислиле.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.