Струмичанецот Ангел Витанов сними хит песна за корона вирусот! Јако!

Иако е само препеан рефрен од познат македонски евергрин, сепак е доволно да ве расположи и да ви го разубави денот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.