Студентите навалија на Флорида и еве кој е резултатот

Властите во Флорида забранија продажба на алкохол на лица под 23 години кои пристигнаа од други држави. Како и секоја година студентите одат на „летен распуст“ во Флорида за да се забавуваат, но властите се плашат дека пандемијата ќе ги направи работите полоши. Сепак ова не ги спречува младите да се забавуваат.