Студентите задоцнија со предавање на тестовите, па професорот не сакаше да им ги прими

Клучното прашање е: Дали вие професоре знаете кои сме ние?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.