Студентот нема баш осет кога игра игри со девојки, па ја однесе на едно ново ниво

Играта е удирање шамари со шлаг пена, местото е еден шпански студентски дом, а погодете кој нема да може да си фати девојка после видеото?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!