Студентските забави во САД не стивнуваат, а и будалите излегоа од изолација

Животот се враќа во нормала, а со тоа и глупостите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.