Судијата интервенира откако осуди човек за семејно насилство

Ако нешто сакаш да биде како што треба, направи го сам и овој судија го покажа тоа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!