Судијата одлучи дека победил, ама не е и тепачот

Кој губи има право да се одмазди… лути де.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!