Супербрзата девојка не го видела стаклото

Во потрагата по лајкови, луѓето измислуваат секакви детинести финти, кои не ретко завршуваат смешно и болно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.