Супербрзата реакција на судијата го заштити ММА борецот од поголемо оштетување на мозокот

Понекогаш паѓањето во несвесна состојба може да направи поголема штета од самиот удар кој го онесвестил спортистот. Рекцијата на судијата заслужува секаква почит.