Свадбите во Ингушетија се малку поинакви и многу пожестоки од нашите

Ингушетија е автономна република во составот на Руската Федерација. Освен пукањето кое повеќе личи на славење некоја воена победа, во продолжение ќе видите и некои интересни адети.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!