Швалерката ѝ се јавува на сопругата да расчистат некои работи околу мажот

Ако сопругата изгледа вака, прашањето е што видел екстра мажот кај швалерката?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.