Шведските дами уживаа во сонцето, но редно беше да се почувствуваат како на плажа

Вакво освежување сигурно не очекувале.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.