Свекрвата не издржа ни да заврши венчавката за да се скара со снаата

Невестата рече нешто во стилот дека го сака својот иден сопруг и покрај сите мани и свекрвата зовре…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.