Светот е полн со иронија, само погледнете околу себе! (18 слики)

18 смешни ситуации во кои животот нашол начин да ви се насмее во лице.

Ново бебе, неодамна пензионирани, штотуку свршени, јас

Сопругата купи нова кошула на распродажба.

Тастатурата на највредниот работник

Неодамна ги добив првите очила и никој не ми кажа за ова…

Ова го најдов во канцеларијата на мојот дедо

Неодамна се преселивме во Нова Англија од тропските предели. Еве како нашето куче се прилагодува на новата реалност.

Осите си направија гнездо на спрејот за оси

Пример за вистинска родителска трпеливост и добра смисла за хумор

Иронично е што моето кученце ја изџвака оваа картичка на која треба да напишам кој ми попречил да напишам домашно

Во брак со земјоделец. Имаме 4 момчиња. Сега е сезона на кал.

Лежев на креветот зјапајќи во телефонот, кога одеднаш…

Само што ѝ го купив на мојата сопруга новиот телефон затоа што на стариот ѝ се скрши екранот.

Мојата страна на плакарот (лево), наспроти страната на мојата сопруга… Се преселивме пред 6 месеци.

Конечно направив два пати повеќе чекори и мојот часовник сè уште ми кажува да се движам повеќе.

Начинот на кој колегата ми го користел селотејпот

Мојот сопруг ни купи исти чорапи. Идентични, освен големината. Сè беше забавно, додека не станаа за перење.

Одвај го убедив маж ми да дојде со мене на шопинг. Многу ми помогна.

Не успеа овој пат.