Светски рекорд: Најбрзиот нокаут во историјата на боречките спортови

Замислете сте платиле скапа карта и со нетрпение го чекате долго најавуваниот настан. Се подготвувате психички, одите таму, атмосферата е врвна и кога наеднаш, ова: