Свињата малку се препозна па му се нафрли на полицаецот

Иако Дарен Дерби е 20 години во полициските сили и видел многу во своето време, еден чуден настан за време на рутинска патрола го запрепасти.

Неговиот помлад колега Брена Дор, бил нападнат од милениче кое избегало од дома. Но, не обично милениче, туку свиња.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.