Тајните на универзумот: Астрофотографија која го одзема здивот

Џек Фуско е талентиран самоук фотограф и авантурист, моментално со седиште во Сан Диего, Калифорнија. Тој е специјализиран за природа, пејзажи, авантури и астрофотографија. Џек ја споделува својата работа на Инстаграм, каде што има речиси 30 илјади претплатници.