Таксист требал да однесе пити до одредена адреса, но одеднаш „питите“ се разбудиле

Еден таксист од Харков добил задача да пренесе торба со пити на одредена адреса. Човекот ја ставил торбата на задното седиште и почнал да вози. Но, одеднаш зад него слушнал како нешто се движи во торбата, по некоја минута од торбата излегла огромна змија и како што вели тој „му го скратила животот“. Станува збор за тигрест питон кој не е отровен и агресивен, но е дефинитивно страшен. Не се знае дали таксистот го однел „патникот“ на бараната адреса, но едно е сигурно, веднаш го напуштил автомобилот кога го забалежал.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!