Таксистот ѝ ја погоди песната на тетката и возењето се претвори во незаборавно искуство

Алкохолот ѝ зовре во крвта и почна да ја тера да прави пaлaви работи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.