Таксистот и патникот не можат да се договорат за цената

Затоа вака дипломатски ги решаваат работите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!