Талентиран татко ги претвора прозорците во празнични уметнички дела

Талентираниот татко на две деца создаде серија уникатни дизајни за празнични прозорци користејќи вештачки снег со прскање.

Скот Вилкок ги оживува иконските божиќни ликови и неверојатните сцени од филмовите како Miracle on 34th Street и The Snowman.

34-годишниот маж од Ештон, Виган, рече: „Почнав посериозно да ја сфаќам мојата креативност додека бев на одмор“.

Скот добил толку многу нарачки што ја напуштил работата како механичар, а шефот го замолил да му наслика прозорец и нему.