Таман вредниот човек си го исчисти снегот од патеките пред во дворот, градоначалникот го поздрави

И пак сѐ од почеток :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.