Танц битка на две девојки на моторџиска песна. Која е вашиот фаворит?

Мене лично втората ми е појака :}.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.