Танчери шегаџии бараат да добијат ќотек на улица

Добро е што поминаа вака, но греота за последниот човек.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!