Танчерката со железни гаќи на новогодишната забава, знае како да направи вистински огномет на сцената

Една брусилка и железни гаќи, чуда прават!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!