Танц битката помеѓу две групи навивачки на теренот се претвори во обична битка

Двете групи тинејџерки-навивачки „East St Louis Flyers Cheerleaders“ и „Trinity Catholic Cheerleaders“ не планираа масовна тепачка, но сѐ си дојде многу спонтано.